Våre garantier

Livstidsgaranti

Redal står for kvalitet og trygghet. Våre ladekabler har derfor en livstidsgaranti som dekker alle produksjonsfeil og skader som kan oppstå på kablene. Garantien er inkludert i alle kjøp, og det koster ikke noe ekstra for våre kunder.

Eksempler på skader som dekkes av garantien:

  • Kabler som slutter å fungere eller ikke gir tilstrekkelig lading
  • Kabler som knekker eller bøyer seg
  • Kabler med riper eller andre skader på overflaten


Du kan bytte kablene så mange ganger du vil grunnet produksjonsfeil. Ved daglig slitasje er det begrenset til maksimalt 5 bytter.

For å melde inn en skade, kan du enkelt kontakte vår kundeservice på e-post. Vår kundeservicekonsulent vil sørge for at du får en ny ladekabel tilsendt samme dag. Vi ber vanligvis ikke om at ladekabelen du allerede har sendes i retur.

Garantien er gyldig på våre ladekabler kjøpt etter 14.05.2023 direkte fra oss, og vil vare så lenge Redal fortsatt er operativt. Ladekabler som er kjøpt før denne datoen har ikke denne garantien. Dersom Redal ikke lenger er operativt, gjelder ikke garantien for noen kjøp.

Reklamasjon

Som norsk bedrift følger Redal norske lover og regler for garanti og reklamasjon. For våre andre produkter, som ikke dekkes av livstidsgarantien på ladekabler, tilbyr vi to års garanti for feil og mangler som oppdages ved normal bruk. I tillegg gir norsk lov deg som forbruker fem års reklamasjonsrett på varer som ikke oppfyller kravene til holdbarhet, kvalitet og funksjon i henhold til hva du som kunde kan forvente. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår kundeservice dersom du skulle oppleve noen problemer med våre produkter, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 Sist oppdatert: søndag, 14.05.2023 01:59