Våre garantier

Fornøydgaranti

Vi er glade for å tilby deg vår eksklusive fornøydgaranti for alt mobiltilbehør du kjøper hos oss. Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med produktene du mottar, og derfor gir vi deg muligheten til å returnere eller bytte varer innen en angitt periode dersom du ikke er helt fornøyd.

Retningslinjer for fornøydgarantien:

1. Retur- og bytteperiode: Du har 60 dager fra kjøpsdatoen til å kontakte oss og informere om at du ønsker å benytte deg av fornøydgarantien. Vær oppmerksom på at produkter må returneres i sin opprinnelige tilstand og emballasje for å være berettiget til refusjon eller bytte.

2. Kundestøtte: Vårt dedikerte kundestøtteteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående dine kjøp. Vi er her for å sikre at du får en positiv opplevelse med vårt mobiltilbehør.

3. Returprosedyre: For å starte returprosessen, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam og oppgi kjøpsinformasjonen. De vil veilede deg gjennom den nødvendige prosessen og gi deg instruksjoner om returadresse og eventuelle ytterligere trinn.

4. Refusjon og bytte: Etter å ha mottatt det returnerte produktet og bekreftet at det oppfyller returkravene, vil vi enten refundere kjøpsbeløpet eller tilby deg et bytte med et annet produkt av samme verdi, avhengig av dine preferanser.

Vår fornøydgaranti er et uttrykk for vår forpliktelse til å levere mobiltilbehør av høy kvalitet og sikre at du som kunde er fullstendig tilfreds med ditt kjøp. Vi ser frem til å betjene deg og sikre at du får den beste opplevelsen med vårt mobiltilbehør.

Reklamasjon

Som norsk bedrift følger Redal norske lover og regler for garanti og reklamasjon. For våre andre produkter, som ikke dekkes av livstidsgarantien på ladekabler, tilbyr vi to års garanti for feil og mangler som oppdages ved normal bruk. I tillegg gir norsk lov deg som forbruker fem års reklamasjonsrett på varer som ikke oppfyller kravene til holdbarhet, kvalitet og funksjon i henhold til hva du som kunde kan forvente. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår kundeservice dersom du skulle oppleve noen problemer med våre produkter, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 Sist oppdatert: søndag, 14.05.2023 01:59