Personvern

Detaljer vi samler inn 

Når du besøker vårt nettsted samler vi en del data om deg, inkludert hvilken nettleser og enhet du bruker og din IP-adresse. Vi samler også inn data mens du surfer på nettstedet som forteller oss blant annet hvordan du kom til nettstedet vårt og hvilke produkter du ser på.

Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på Redal.no trenger vi navn, adresse, e-post og mobilnummer. Dette er nødvendig for å gjennomføre kjøpet (sende pakker til riktig adresse, kunne oppdatere deg om pakken og å kunne kontakte deg dersom det er behov for det for å kunne fullføre ordren). Vi lagrer din IP-adresse knyttet til en ordre grunnet sikkerhetshensyn. Vi må lagre din ordreinformasjon grunnet regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuelle garantiordninger/angrerett. Vi lagrer dette også for å skjerme våre bestillinger og nettsted mot risiko og/eller svindel.

Vi bruker nettstedsløsningen «Shopify». Du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Vi benytter oss også av «Google Analytics» som gir oss statistikk om hvordan våre besøkende bruker nettstedet vårt og hvor nettsiden vår blir brukt i fra. Dette gir oss mulighet til å gjøre nettstedet bedre. Du kan velge bort Google Analytics i menyen du får når du går inn på nettstedet ved å trykke «Nei takk» eller ved å laste ned en utvidelse til nettleseren din som du finner her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Redal benytter Trustpilot for å motta tilbakemeldinger fra kunder. Trustpilot har også informasjonskapsler på nettsiden. Vi vil også dele din informasjon for å overholde gjeldene lover og forskrifter, for å svare på stevning eller annen forespørsel om informasjon vi mottar. 

Dine rettigheter 

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger hos Redal.no i henhold til gjeldende lovgivning. Du kan også når som helst be oss rette eller slette dine personopplysninger dersom vi ikke må oppbevare disse i henhold til gjeldene lovgivning eller lignende.

Lagring av personopplysninger 

Vi lagrer i utgangspunktet personlig informasjon til vi blir bedt om å fjerne dem.

Sending av varer

Vi sender våre pakker gjennom fraktsystemet Shipmondo, som også deler informasjon med fraktselskap som Bring og Postnord. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal få ordren til deg. For eksempel deler vi navn, adresse, e-post og telefonnummer. 

Informasjonskapsler (cookies)

Det er ikke mulighet for å velge bort informasjonskapsler som er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Vi bruker tredjepartsinformasjonskapsler som tidligere nevnt for å motta statistikk og gjøre markedsføring. For å unngå informasjonskapsler helt må du deaktivere dette i nettleseren din.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene da det er kundens ansvar å holde seg oppdatert på disse. 

Sist oppdatert 10.06.22 klokken 11:41