Garanti & Retur

Retur & Bytte

Returadresse:
Sigvart Fosse ENK
Undheimsvegen 57
4342 Undheim
Telefon: 41 50 80 63

Når du returnerer en vare til oss, skal du alltid sende den i samme tilstand som du mottok den i. Så fort varen har ankommet vårt kontor, vil vi kunne refundere kjøpet ditt eller sende deg en ny vare. Dersom du angrer kjøpet ditt, har du i følge norsk lov 14 dagers angrerett. Tydelige påførte skader på produktet blir ikke refundert.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten.

Kjøper kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen.

Garanti

Vi er opptatt av å gi alle kunder en god opplevelse hos oss. Redal har derfor hele 24 måneders garanti på alle produkter. Om varen din har feil, mangler eller slutter å virke, kan du som kjøper benytte deg av garantien. Vår kundeservice ønsker å løse dette sammen med deg på en ryddig og enkel måte. Ved bruk av garantien sender vi kunden helt nytt produkt av samme vare, eller en tilsvarende vare dersom den aktuelle varen ikke lenger er i vårt sortiment.